سالاد ارزن تابستانی الیسا گودمن


بسیاری از مشتریان من به من می گویند که سالاد را دوست ندارند زیرا همیشه احساس نارضایتی و گرسنگی می کنند. اگر این به نظر شما می رسد ، سالاد را اشتباه درست می کنید! سالاد اشباع شده حاوی پروتئین ، فیبر ، چربی سالم و غلات کامل است. اگر به سادگی یک کاسه سبزیجات بخورید ، برای شما اتفاق نمی افتد. برای مثال این سالاد ارزن تابستانی را در نظر بگیرید. حاوی غلات کامل به شکل ارزن ، پروتئین نخود ، مغزهای کاج ، چربی سالم و فیبر کنگر فرنگی است. قول می دهم اگر از این فرمول استفاده کنید ، مقدار بیشتری از سالاد خود را دریافت خواهید کرد!

دوز 6

عناصر:

2 فنجان ارزن قرمز باب جوشانده
1 جعبه نخود ، فیلتر شده ، شسته و خشک شده است
1/4 فنجان گوجه فرنگی گیلاس ، از وسط نصف کنید
1/4 فنجان گوجه فرنگی خشک ، خرد شده
1 فنجان کنگر فرنگی ترشی ، خرد شده
3 فنجان اسفناج خرد شده
1/2 فنجان ریحان تازه ، خرد شده
1/2 فنجان شوید تازه ، خرد شده
1/2 فنجان ترشی زیتون سبز
1/2 فنجان مغز کاج برشته شده
1/4 فنجان کپر
1/2 فنجان فتا وگان ، خرد شده
1/4 فنجان روغن زیتون
1 تن پودر سیر
1 تن پودر پیاز
1 کامپیوتر. نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
آب میوه + پوست لیمو بزرگ

جهت ها:

ارزن را طبق دستورالعمل روی بسته آماده کنید. پس از پخت ، آن را کنار بگذارید تا بپزد و سپس به یک کاسه مخلوط کن منتقل کنید.

مغزهای کاج را به آرامی در ماهیتابه چرب شده تا قهوه ای طلایی سرخ کنید و مراقب باشید نسوزد.

همه مواد دیگر را آماده کرده و به ارزن اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

در صورت لزوم ، تخت حاوی سبزیجات مخلوط را بریزید.



دیدگاهتان را بنویسید