راهنمای خرید شیر قسمت دوم


راهنمای خرید شیر

این مقاله از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، به عنوان ادامه قسمت قبلی (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1) است. ما هزینه می کنیم تا محصولات لبنی را تا انتها همراه خود داشته باشیم.

جدول تغذیه:

نشان دادن جدول تغذیه بر روی برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان در صورت ورود به این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار خواهند داد. نکته قابل توجه مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که تولیدکنندگان عوامل نامربوطی را در این جدول قرار می دهند که برای شما مفید نیست. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک عامل تغذیه ای نیست ، اما استانداردهای غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از تقلب تعریف می کنند و تولیدکنندگان نمی توانند محصولاتی با محتوای ماده خشک کمتر از استاندارد تولید کنند. و ضبط این جدول بی فایده است. علاوه بر این ، برخی از تولیدکنندگان مقدار نمک را به جای سدیم که باید اصلاح شود ، ذکر می کنند.گاهی جدول به زبان انگلیسی درج شده است که برای همه در دسترس نیست. در هر صورت ، قرار دادن یک جدول تغذیه می تواند راهنمای انتخاب محصول تغذیه مناسب باشد.

کاغذ بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید از غذا در برابر عوامل خارجی محافظت کرده و از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات روی بسته بندی مهم و گاهی حیاتی است. تولید و عمر مفید ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مصرف بر روی بسته بندی جنبه های مهمی هستند که مصرف کنندگان باید به آنها توجه کنند. شکل و سهولت کار با بسته بندی عامل مهمی در هنگام خرید محصول است. هنگام خرید یک محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول نیاز شما را برآورده می کند ، زیرا محصولات لبنی ماندگاری محدودی دارند و ممکن است قبل از مصرف منقضی شوند.

راهنمای خرید شیر  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت این است که الزامات با توجه به ویژگی های منحصر به فرد محصول چگونه برآورده می شوند. الزامات و مشخصات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، یک محصول غذایی باید دارای خواص و ویژگی های مشابه یک محصول باشد. کلیه محصولات تولید شده باید دارای استاندارد ملی ایران باشد. این امر توسط موسسه استاندارد و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات به طور کلی عاری از باکتری های بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، عملکرد مناسب تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتری بر کیفیت شیمیایی و میکروبی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید هستند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی آنها بدتر می شود. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از هر گونه پارگی و آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید مطابق توصیه های سازنده باشد. می توانید صحت این مورد را روی صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این اصطلاح به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از مواد اولیه یا از مزرعه و حیوان تا میز ناهار خوری است. در ایران ، برخی از کارخانه ها این گواهینامه را برای برخی از این مراحل دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول فقط در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خطوط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، ارزشمند است که اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه شدن مصرف کننده جلوگیری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و همچنین در میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان اینجا را کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

حساسیت غذایی

غذاهای مفید و مضر در حساسیت های غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

راهکارهای کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید