دکتر انوشه متخصص تغذیه برای جلوگیری از عدم تحمل لاکتوز چه باید بکند؟


اکثر مردم شیر کافی دریافت نمی کنند ، که یکی از غنی ترین منابع کلسیم است. متأسفانه برخی از افرادی که می خواهند شیر مصرف کنند نمی دانند زیرا نمی توانند قند شیر را به تنهایی هضم کنند. یعنی به لاکتوز حساس هستند. بدن آنها به اندازه کافی لاکتاز تولید نمی کند ، آنزیمی که برای هضم قند شیر مورد استفاده قرار می گیرد. این آنزیم در هنگام تولد بسیار فعال است و با افزایش سن کاهش می یابد. کاهش مصرف شیر پس از دوران نوزادی باعث کاهش تولید لاکتاز می شود. بنابراین ، استفاده مداوم از شیر از بدو تولد و ادامه آن در مراحل بعدی زندگی می تواند از عدم تحمل لاکتوز جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید