درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران پارکینسون – متخصص تغذیه و رژیم


محلول آب انگور

محلول آب انگور و عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

اولین رویداد در رژیم درمانی تغذیه ای و فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین رویداد در رژیم درمانی تغذیه ای و فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

10/10/2019

توصیه های غذایی برای بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون (بیماری پارکینسون):

  • از مصرف غذاهای پروتئینی (گوشت قرمز و گوشت سفید) بیش از مقدار تجویز شده در رژیم غذایی خودداری کنید ، زیرا افزایش مصرف پروتئین با افزایش یبوست مرتبط است.
  • بهتر است گوشت قرمز را جایگزین تخم مرغ و غذاهای دریایی کنید.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها ممکن است اثرات ضد التهابی و محافظتی روی سلول های عصبی داشته باشند.
  • سعی کنید به طور مرتب از این ترکیبات “محافظ عصبی” استفاده کنید ، به عنوان مثال:
  • انگور قرمز ، هسته انگور ، انواع توت ها ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف لبنیات بیش از 2 واحد در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • حداقل یک منبع ویتامین D در هفته بخورید ، مانند:
  • محصولات غنی شده با ماهی قزل آلا ، قارچ و ویتامین D
  • از منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1-2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • به خاطر داشته باشید که مصرف مایعات خود را در طول روز افزایش دهید.

متخصص تغذیه و تغذیه ، دکتر احمد ساعدی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و همچنین در میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید