جو دوسر شب! 6 دستور العمل خوشمزه – Osinga Nutrition


آیا طرفدار جو دوسر شب هستید؟ من مطمئن هستم !! تقریباً هر روز صبحانه می خورم.

با این حال ، برای جلوگیری از کسالت ، سعی می کنم طعم ها را تا آنجا که می توانم مخلوط کنم. بنابراین امروز شما را با این طعم های خنده دار جدید آشنا می کنم!

اگر تا به حال بلغور جو دوسر نخورده اید ، در اصل یک روش غیر پخت برای تهیه جو دوسربه بنابراین به جای پختن جو دوسر روی اجاق گاز یا در مایکروویو ، جو دوسر خام را در شیر خیس کنید. این فرآیند خیساندن به جو دوسر اجازه می دهد تا مایع را جذب کرده و آنقدر نرم کند تا بتوان آن را به صورت خام مصرف کرد. فقط اجازه دهید جو دوسر خیس بخورد و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. اما خیساندن آن یک شبه ایده آل است … نام جو دوسر شب از آنجا آمده است!

صبح روز بعد یکی وجود دارد کاسه یا لیوان خامه ای خوشمزه ، شیشه ای یا “بلغور جو دوسر”. بافت آن مانند فرنی یا پودینگ است. صبحانه ای سبک و راحت تهیه می کند که نسبت به بلغور جو دوسر گرم ، بافت ضخیم تر و کرم تری دارد.

به ما بگویید کدام را می خواهید امتحان کنید!

جو دوسر نارگیلی توت فرنگی

  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری چیا ماگ
  • 1 جام توت فرنگی بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل خرد شده

پای کدو تنبل جو دوسر یک شبه

  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری چیا ماگ
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 موز له شده
  • 1/2 جام پوره کدو تنبل

جو دوسر شب موز انبه

  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری چیا ماگ
  • 1/2 جام انبه منجمد
  • 1 موز
  • در مخلوط کن ، انبه و موز را پوره کنید.

  • سایر مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. لایه ای با پوره میوه. لذت بردن!

موز کره بادام جو دوسر شب

  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری چیا ماگ
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 موز بریده شده
  • 1/8 جام کره بادام

خمیر کوکی یک شبه زاب

  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست بر پایه یونانی یا گیاهی
  • 2 قاشق سوپخوری چیا ماگ
  • 1 موز له شده
  • 1 tk دارچین
  • 1/4 جام چیپس شکلات تلخ

پای سیب با جو دوسر شب

  • 1 سیب قطعه قطعه شده
  • 2 tk دارچین
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست بر پایه یونانی یا گیاهی
  • یک تابه را با روغن بپاشید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیب خرد شده را به همراه شربت افرا و دارچین اضافه کنید. بجوشانید تا سیب نرم شود ، حدود 10 دقیقه.

  • در همین حال ، سایر مواد را مخلوط کنید.

  • جو دو سر را با سیب های آب پز درست کنید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید