جنبش غذای محلی – Raina Dawn Lutz



محصولات آگاه به محیط زیست و مربیگری تقویت کننده ذهن که از عشق همه زمانها نشأت می گیرد ، جنبش زیرزمینی و جایگزینی که آگاهی زیست محیطی را راه انداخت ، فضایی مکرر ، غذای ارگانیک ، بهبود خود و مسئولیت پذیری “بازگشت” در دهه شصت. [Join the community and group that’s getting OUT of the big toxic food system: Eat the Counter Culture.]

به همین دلیل این نوستالژی قدیمی را در سراسر سایت و در رسانه های اجتماعی خواهید یافت. وقتی آمادگی تغییر جهان را دارید ، دنیا از شما شروع می شود …..

جنبش غذایی محلی “چگونه ، کجا و توسط چه کسی” غذای ما را افزایش می دهد. این امر قدردانی جدیدی برای تولید غذا به ارمغان می آورد و مدارس و کودکان ما را با غذاهای تازه تر و سالم تر مرتبط می کند تا ذهن در حال رشد آنها را تغذیه کند. این سیستم عصبی ما را به درستی برای سلامت روان بهتر تغذیه می کند. طعمش واقعا خوب است!

طعم غذای واقعی فوق العاده است.

ما الان خیلی به این نیاز داریم.

همه چیز در نیمه اول قرن 20 آغاز شد ، زمانی که شیوه های کشاورزی مدرن در مقیاس بزرگ شروع به ظهور کرد.

اصطلاح “کشاورزی ارگانیک” (غذاهایی که بدون کمک مواد شیمیایی ساخته شده توسط انسان تولید می شوند) در سال 1940 در پاسخ به تغییر به کودهای نیتروژن مصنوعی و آفت کش ها ابداع شد. سپس ، در محافل جایگزین سلامتی دهه 1960 ، غذاهای طبیعی و ارگانیک دوباره ظهور کردند و امروز موج دوباره برمی گردد ، همانطور که اکنون می بینیم: “خوردن تمیز”. آگاهی از محیط زیست باعث تحریک تقاضا و انتقال به کشاورزی ارگانیک شده است.

هر کسی که خاک را لمس کرده است می داند که غذای ارگانیک سالم تر است. مصرف غذاهای ارگانیک تنها راه جلوگیری از ترک کوکتل سموم شیمیایی موجود در غذاهای تولیدی تجاری است. غذاهای ارگانیک به دلیل مدیریت و تغذیه خاک بر اساس استانداردهای مسئول ، دارای مواد مغذی بیشتری هستند. خاک متعادل گیاهان سالم تری ایجاد می کند.

تغذیه ارگانیک به طور خودکار از شما در برابر GMO ها محافظت می کند. مواد غذایی جنرال الکتریک و ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) منابع غذایی ما را با سرعت هشدار دهنده ای آلوده می کنند که پیامدهای نامفهومی دارد. کشاورزی ارگانیک آلودگی را کاهش می دهد و از آب و خاک محافظت می کند زیرا مواد شیمیایی کشاورزی ، آفت کش ها و کودها محیط زیست ما را آلوده می کنند ، منابع آب ما را مسموم می کنند و ارزش زمین های حاصلخیز را از بین می برند. خاک ، آب و غذای ناسالم مردم را بیمار می کند.

دیدگاهتان را بنویسید