توت فرنگی ، ریواس و نارگیل خرد شده – ترکیب جامع


توت فرنگی ، ریواس و نارگیل خرد شده

در حال فروپاشی ، متأسفانه به نظر فروتنانه ، زمستان قطعاً از ما می خواهد که برای دسر و صبحانه خرده ای درست کنیم. نه تنها قند کمی دارد و فوق العاده مغذی است ، بلکه ما را از داخل به بیرون گرم می کند. در ماه های سردتر ، همیشه ایده خوبی است که از غذاهای گرم کننده ، آسیاب شده ، به آرامی پخته شده (برای سبزیجات ریشه ای ، سوپ ، فرنی و غیره استفاده کنید) برای حمایت از هضم و گرم نگه داشتن بدن خود استفاده کنید.

برای صبحانه گرم کننده من ، اینجا خرده های توت فرنگی ، ریواس و نارگیل است. آنها فاقد گلوتن و شیر هستند و پر از ترکیبی عالی از نارگیل ، بادام ، ریواس و توت فرنگی هستند. در غیاب توت فرنگی ، می توانید کاملاً تمایل به بلوبری داشته باشید.

سرو کنید 6

عناصر

1 دسته ریواس (به قطعات 4 سانتی متر برش دهید)
توت فرنگی تازه یا یخ زده 900 گرم (هنگام انجماد ابتدا ذوب کنید)
2 قاشق غذاخوری آرد ساده GF
¼ فنجان آب

پانسمان خرد شده:

1 فنجان نارگیل (خشک یا خرد شده)
40 گرم بادام
2 قاشق غذاخوری آرد ساده GF
نمک دریا را خرج کنید
¼ فنجان روغن نارگیل (دمای اتاق)
2 قاشق چایخوری عسل

روش:

فر را روی 180 *گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ ، ریواس ، توت فرنگی ، آرد و آب را مخلوط کنید. مخلوط میوه را به 6 قابلمه سرامیکی تقسیم کرده و گلدان ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. در صورت عدم وجود قابلمه های جداگانه ، البته می توانید از قابلمه ای با اندازه متوسط ​​استفاده کنید.

برای سس ، نارگیل ، آرد ، بادام ، نمک ، روغن نارگیل و عسل را با مخلوط کن مخلوط کنید تا خرده ای به دست آید. در صورت عدم وجود مخلوط کن ، با خیال راحت کل بادام را با آرد بادام مخلوط کنید و مواد را در انگشتان ما پردازش کنید (برای این گزینه نارگیل خشک را توصیه می کنم).

ظروف را به طور مساوی با مخلوط خرده پر کنید.

روی ظروف را با فویل بپوشانید و به مدت 35 دقیقه بپزید.

فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا روی آن طلایی شود.

از سرما یا گرمی با بستنی یا مقدار زیادی ماست نارگیل یا یونانی لذت ببرید. و البته کرم وجود دارد.

اگر این کار را کردید ، لطفاً نظر خود را به من اطلاع دهید ، من از نظرات شما استقبال می کنم. اگر ترجیح می دهید از انواع شیرین به دنبال الهام زمستانی باشید ، فراتر از خوشمزه ترین دسرهای زمستانی را نگاه نکنید.



دیدگاهتان را بنویسید