تمشک تمشک شکلات وگن مگنوم


این چوب های شگفت انگیز ساده مگنوم وگان با خامه تمشکی شیرین و خامه ای زیبا پر شده و با شکلات فاسد شده پوشانده شده است. تنها چیزی که نیاز دارید قالب های مخصوص مگنوم و مخلوط کن برای ایجاد یک غذای به یاد ماندنی است! بدون گلوتن ، بدون آجیل و FODMAP کم.

من میله های مگنوم را دوست داشتم. به یاد دارم وقتی در جوانی بودم و به اروپا سفر می کردم ، بعد از شام زیاد به مغازه گوشه می دویدم تا یک بار مگنوم بگیرم. انحطاط محض – و گاهی اوقات این تنها چیزی است که شما می خواهید.

پس از دیدن چند میله مگنوم گیاهی که در اینترنت شناور بودند ، فکر کردم آماده شدن خودم سرگرم کننده خواهد بود. اما من واقعاً می خواستم بستنی با طعم میوه درست کنم – که واقعاً نمی بینید. این معمولاً یک بستنی وانیلی با نخ ریسی میوه است زیرا میوه آب اضافی به میله اضافه می کند ، که می تواند آن را یخ زده کند. اما آنجا که اراده وجود دارد ، راه نیز وجود دارد…

من روی این موارد بسیار سخت کار کرده ام … و از وضعیتی که آنها دارند بسیار خوشحالم! پایه “کرم خوب” آنها را میوه ای ، شیرین و خامه ای می کند – بدون مقدار زیادی کرم نارگیل! این یک غذای سرگرم کننده در یک روز گرم است و واقعاً بسیار آسان آماده می شود! اگر بتوانید یک گزینه گیاهی خوب انتخاب کنید ، با شکلات سفید نیز خوشمزه خواهند بود.

شما به این چوب های مگنوم وگان سالم نیاز دارید

از آنجا که پایه این میله ها یک کرم خوب است ، این میله های فاقد مهره و علاوه بر این FODMAP کم هستند! تمشک در وعده های کم FODMAP ¼ و موز رسیده در وعده های میوه FODMAP low کم. دسر FODMAP بسیار خوب برای یک روز گرم!

با فرض اینکه در خانه نمک دارید ، این 8 ماده را بردارید … و به شکل های مختلف درآید!

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • کرم نارگیل
  • وانیل
  • قند
  • آب لیمو
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

کجا می توان قالب های سیلیکون مگنوم را پیدا کرد

شما کاملاً می توانید اینها را به شکل آب میوه دیگر تهیه کنید ، اما یک فرم سیلیکونی زیبا به سبک magnum انجام دهید که حذف آن نیز بسیار آسان است.

من دروغ نمی گویم: این یکی از مکان هایی است که آمازون به آن کمک می کند. من قالب های بستنی Silikomart Classic را از آمازون خریداری کردم (پیوند پیوندی ، بدون حمایت) بعد از اینکه نتوانستم آنها را در جای دیگری پیدا کنم.

چگونه می توان یک لایه شکلاتی مگنوم کاملاً صاف بدست آورد

متوجه خواهید شد که روکش شکلاتی در این عکس ها کمی روستیک است. زیرا این زندگی واقعی است و من اینگونه آنها را برای خانواده ام می سازم. اما من می دانم که برخی از شما می خواهید به همان اندازه صاف و دست نخورده باشد که در فروشگاه خریداری کرده اید ، بنابراین می توانید این کار را به شرح زیر انجام دهید:

تکنیک اول: روش غوطه وری

  • بعد از یخ زدن چوب بستنی ، سه وعده شکلات درست کنید. بله ، سه گانه اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس تمام تخته را به سرعت در شکلات فرو کنید. اجازه دهید مقدار اضافی آن تخلیه شود و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید بگذارید و برای چند دقیقه فریز کنید. (این روشی است که انتظار دارید مقدار کمی شکلات اضافه شود. می توانید شکلات را به پوسته تبدیل کنید!)

تکنیک دوم: روش قالب گیری

  • قبل از اینکه چوب بستنی را درست کنید ، شکلات را درست کنید. یک لایه شکلات را با یک کاردک سیلیکونی داخل قالب سیلیکونی پهن کنید و مراقب باشید دهانه چوب بستنی را نپوشاند. قالب ها را داخل فریزر می گذاریم تا پر شدن و پوشاندن و شکلات در یخچال قرار می گیرد. بعد از پر شدن و یخ زدن ، شکلات را در دیگ دوبل گرم کنید و سپس روی آن را صاف کنید. طبق معمول یخ بزنید.

بیشتر دسرهای گیاهی

تمشک وگان شکلات تیره مگنوم استیک

دستور چاپ
دستور پین

تمشک تمشک شکلات وگن مگنوم

این چوب مگنوم گیاهی خامه ای است و تمشک میوه ای است و بر روی آن شکلات سیاه تیره پوشیده شده است. این باعث می شود که با 8 ماده تشکیل دهنده ، بدون آجیل و FODMAP کم نیز درست شود!

زمان آماده سازی15 دقیقه

زمان انجماد6 ساعت ها

تمام وقت6 ساعت ها 20 دقیقه

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: دسر ، میان وعده سالم ، میان وعده گیاهی ، وگن مگنوم بار
ترجیحات تغذیه ای: فاقد گلوتن ، FODMAP کم ، بدون آجیل ، گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 4 میله های 90 میلی لیتری

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

میله های مگنوم

  • 1 متوسط موز رسیده منجمد
  • 1 جام تمشک منجمد
  • ½ جام کرم نارگیل (20 درصد چربی)
  • 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق سوپخوری قند
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه فشرده شده است
  • خرج کردن نمک

روکش شکلاتی

  • 1/2 جام چیپس شکلات تلخ
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

دستورالعمل ها

  • موز ، تمشک ، خامه نارگیل ، وانیل ، شکر ، آب لیمو و نمک را در یک مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود. با سرعت بسیار کم (1-2) شروع کنید و با مخلوط شدن به آرامی به 5 برسانید ، ممکن است خرابکاری لازم باشد.

  • یک خامه خوب را داخل قالبهای مگنوم بریزید. برای برابر کردن ضربه بزنید. میله ها را به قالب ها اضافه می کنیم. حداقل 6 ساعت فریز کنید.

  • هنگامی که آماده پوشش هستید ، یک قابلمه کوچک آب با 1 اینچ آب را در یک کاسه شیشه ای کوچک مقاوم در برابر حرارت قرار دهید تا یک دیگ بخار دوگانه ایجاد شود. حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، شکلات و روغن نارگیل را به کاسه اضافه کنید ، مرتباً هم بزنید تا یکدست و کاملاً ذوب شود. اگر آب شروع به بخار شدن کرد ، حرارت را به حداقل برسانید.

  • جوش ها را با دقت از قالب ها رها کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس شکلات را روی قطعات مگنوم بچکانید ، فرو کنید یا بریزید … نکات موجود در پست وبلاگ را بخوانید!

  • چوب ها را روی یک ورقه پخت کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و دوباره به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود. پس از اتمام کار ، آن را در کیسه های فریزر قابل بسته بندی مجدد برای نگهداری یا سرو قرار دهید!

دیدگاهتان را بنویسید