تفاوت بین لاته، ماکیاتو و سایر نوشیدنی های قهوه چیست؟ – Life Savvy


دو لاته احاطه شده با دانه های قهوه که روی آن ها با هنر خامه ای زیبا قرار گرفته است..
Pritsana/Shutterstock.com

سفارش قهوه گاهی اوقات می تواند ترسناک باشد – به خصوص اگر لاته های خود را از موکاهای خود نمی شناسید. به همین دلیل است که ما این واژه نامه مفید قهوه را ایجاد کرده ایم. مسلح به این تعاریف، شما هرگز در از دست دادن چه چیزی دوباره سفارش دهید!

از اسپرسو و لاته ساده گرفته تا انواع موکاهایی که هرگز نمی دانستید وجود دارند، همه آنها را داریم! فرقی نمی‌کند قهوه‌تان را قوی و تلخ دوست داشته باشید، یا قهوه‌تان را با نت‌های شیرین ملایم کنید، یک نسخه عالی با نام شما وجود دارد.

بنابراین، بیایید یک بار برای همیشه این معمای قهوه را حل کنیم و شما را مجبور کنیم مانند یک حرفه ای قهوه فانتزی سفارش دهید!

سر و صدا در نوشیدنی های فانتزی قهوه چیست؟

انواع قهوه و نوشیدنی های اسپرسو که در یک تصویر هوایی گرفته شده اند.

RawPixel.com/Shutterstock.com

این روزها کافی شاپ ها به معنای واقعی کلمه همه جا هستند. اگر در یک شهر بزرگ زندگی می کنید، گاهی اوقات ممکن است به نظر برسد که در هر گوشه ای یکی وجود دارد.

وقتی صحبت از مواد اولیه باکیفیت و دستور العمل های منحصر به فرد می شود، کافه های کوچکتر محلی قطعا برتری دارند. آنها همچنین معمولاً نوشیدنی های فصلی و باریستاهای ماهری را ارائه می دهند که خدمات استثنایی به مشتریان و نوشیدنی های ماهرانه ارائه می دهند.

چه به دنبال مکانی برای کار بر روی آن فیلمنامه باشید، چه فقط باید برای یک یا دو ساعت از خانه فرار کنید، کافی شاپ محلی شما احتمالا راه حل مناسبی است.

در عصر دیجیتال، داشتن یک مکان آجر و ملات که می توانید هر زمان که نیاز به استراحت داشتید به آن بروید، فوق العاده است. کافی‌شاپ‌ها نه‌تنها این فرصت را ارائه می‌دهند، بلکه قهوه‌های درجه یک، تازه و کامل را نیز ارائه می‌دهند.

تنها مشکل جزئی منو است. اغلب به نظر می رسد لیست بی پایانی از نوشیدنی های پیچیده و گیج کننده است. دانستن اینکه چه چیزی است کمی یک منحنی یادگیری است. بنابراین، بیایید به آن بپردازیم، و به شما کمک کنیم تا از همه این چیزهای مختلف کافئین دار استفاده کنید.

اصول اولیه سفارش قهوه

دو باریستا با هم کار می کنند تا در یک کافی شاپ نوشیدنی های قهوه خوشمزه بسازند.

Rawpixel.com/Shutterstock.com

اگر با خیره شدن به لیست طولانی از ترکیبات پیچیده قهوه احساس ترس می کنید، قطعا تنها نیستید. هک، برخی هستند که هنوز نمی دانیم چگونه تلفظ کنیم. با این حال، سفارش قهوه واقعاً یک کار یادگیری است.

بیایید با یک ماده ضروری که در بسیاری از کوکتل های قهوه فانتزی استفاده می شود شروع کنیم: اسپرسو. اسپرسو یک قهوه غلیظ و ریز آسیاب شده است که تحت فشار بالا و در آب تقریباً در حال جوش دم می شود.

این نوشیدنی یا به عنوان یک شات یک یا دو اونس میل می شود یا به عنوان پایه ای برای چندین نوشیدنی دیگر استفاده می شود. در منوی کافه ها می توانید پیدا کنید. از لاته و ماکیاتو گرفته تا موکا، احتمالاً یک شات اسپرسو در آن وجود دارد.

این ماشین خانگی پرمصرف تجربه اکسپرسو همه در یک را ارائه می دهد.

متوجه خواهید شد که برخی از توضیحات ما در زیر از کلمه “کشیدن” یا “کشیدن” استفاده می کنند. این توصیف زمانی است که آب داغ و تحت فشار از طریق تفاله های ریز قهوه وارد می شود و به یک فنجان ریخته می شود (یا کشیده می شود).

مدت زمانی که برای کشیدن یک اسپرسو طول می‌کشد، طعم‌های مختلفی را به همراه دارد. به عنوان مثال، یک نوع اسپرسو مانند Lungo کمی بیشتر طول می کشد و از آب بیشتری برای کشیدن استفاده می کند.

چه از قهوه غلیظ، قوی و چه با طعم شیرین لذت ببرید، گزینه های زیادی وجود دارد. روشی که یک باریستا آن را آماده می‌کند و موادی که استفاده می‌کند، به‌طور قابل‌توجهی بر نتیجه تأثیر می‌گذارد. هنگامی که فهمیدید کدام نوع در پالت طعم مورد علاقه شما قرار می گیرد، همه آنها را در طول زمان امتحان کنید. احتمالاً به یک مورد علاقه جدید برخورد خواهید کرد و حتی ممکن است خودتان را بخواهید که در خانه اسپرسو درست کنید!

نوشیدنی های محبوب قهوه

انواع مختلف نوشیدنی قهوه در یک عکس بالای سر نمایش داده می شود.

استودیو آفریقا

البته، هر زمان که شک دارید، باریستای پشت پیشخوان باید بتواند به شما کمک کند تا بفهمید چه چیزی باید سفارش دهید. با این حال، این فرهنگ لغت قهوه‌ها باید شروع خوبی به شما بدهد:

  • اسپرسو: زیرمجموعه ای غلیظ از قهوه که با شلیک آب بسیار فشرده و بسیار داغ از میان دانه های قهوه ریز آسیاب شده و بسته بندی یکنواخت تهیه می شود. اسپرسو که گاهی اوقات به آن “مشکی کوتاه” می گویند، در وعده یک اونسی سرو می شود که با استفاده از حدود ۳۰ میلی لیتر آب به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه کشیده می شود.
  • دوپیو: اسپرسو دوگانه نیز نامیده می شود، این اسپرسو دو اونس یا دو شات اسپرسو است که به طور معمول در یک دیمیتاس سرو می شود.

  • ریسترتو: یک شات اسپرسو با کیفیت بالا و کوتاه تر، ساخته شده از دانه های ریز آسیاب شده و آب کمتر، که منجر به یک شات کوچک غلیظ تر و با طعم شیرین تر می شود.
  • لونگو: این تنوع اسپرسو در ایتالیایی به معنای طولانی است. این نام به مدت زمانی (حداکثر یک دقیقه) برای “کشیدن” این نسخه اشاره دارد. حجم آن شبیه دوپیو است، با این حال، طعم آن چندان قوی نیست. به دلیل افزایش مقدار آب کمی تلخ تر است.
  • آمریکایینو: یک شات اسپرسو به حدود سه اونس آب داغ اضافه شد.
  • مشکی بلند: دو شات اسپرسو به حدود سه اونس آب داغ اضافه شد.
  • ماکیاتو: اسپرسو و شیر بخارپز. با این حال، به دلیل مقدار شیر اضافه شده، اینها از یک لاته قوی تر هستند. به طور سنتی، آنها با یک شات اسپرسو و ۱-۲ قاشق غذاخوری شیر بخار پز سرو می شوند. امروزه، به خصوص در ایالات متحده، اینها طعمی شبیه به شیر دارند و معمولاً با طعم های دیگری مانند کارامل پر می شوند.

  • چشم قرمز: یک شات اسپرسو در یک فنجان قهوه دم کرده استاندارد.
  • سیاه چشم: دو شات اسپرسو در یک فنجان قهوه دم کرده استاندارد.
  • کاپوچینو: یک نوشیدنی لذیذ و روان و غنی که با ۱ تا ۲ شات اسپرسو شروع می شود و سپس شیر بخار پز می شود. شیر کف شده و پودر کاکائو پاشیده شده اغلب به عنوان رویه استفاده می شود.
  • کافموکا: این مانند یک شکلات داغ روی استروئیدها است. با یک شات اسپرسو، شربت شکلات و شیر بخارپز درست می شود. معمولا روی آن را با خامه فرم گرفته یا فوم می پوشانند.
  • کافه اسپرسو: “لاته” برای شیر ایتالیایی است، بنابراین جای تعجب نیست که این نوشیدنی از یک شات اسپرسو، حدود هشت اونس شیر بخار پز و یک سانتی متر کف تشکیل شده باشد. برای گزینه های شیرین تر، انواع مختلفی از جمله کارامل، وانیل و ادویه کدو تنبل همیشه محبوب وجود دارد. در ایالات متحده، بیشتر آنها فقط یک لاته سفارش می دهند، و فهمیده می شود که آنها واقعاً یک کافه لاته می خواهند.

  • Cafe au lait: این نوشیدنی در فرانسه به معنای “قهوه با شیر” است – یک قسمت قهوه دم کرده و یک قسمت شیر ​​بخارپز. به طور سنتی با پرس فرانسوی دم می شود.
  • دم کرده سرد: این قهوه سرد با خیساندن دانه های درشت آسیاب شده در آب سرد یا با دمای اتاق به مدت حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت درست می شود. این یک دم شیرین تر و نرم تر از قهوه سرد ایجاد می کند.
  • قهوه یخی: قهوه دم کرده که خنک شده و روی یخ سرو می شود.
  • فراپه: یک شات اسپرسو مخلوط شده با تکه های یخ، شیر و شکر. این مانند یک میلک شیک با قهوه است و اغلب با شکلات یا شربت کارامل طعم دار می شود.

  • کافه ماروچینو: این نوشیدنی لایه ای از پودر شکلات تلخ، اسپرسو و شیر کف شده تشکیل شده است. برخی از انواع مختلف فنجان را ابتدا با پودر کاکائو گردگیری کنید، در حالی که برخی دیگر کف را گردگیری کنید. برخی از نسخه ها نیز از شکلات داغ برای لمس بیشتر موکا استفاده می کنند.
  • سفید مسطح: یک شات اسپرسو، همراه با چهار اونس شیر بخار پز. وقتی درست انجام شود، باید بافتی صاف و کرمی بدون هیچ کفی داشته باشد. این کار با استفاده از شیر از ته کوزه بخارپز انجام می شود، نه از بالا.
  • مانیلو: شبیه به سفید مسطح، از اسپرسو و مقدار بسیار کمی (معمولاً حدود سه اونس) شیر بخار پز تشکیل شده است.
  • آفوگاتو: یک دسر قهوه مرمری دوست داشتنی که با ریختن اسپرسوی داغ و تازه روی یک پیمانه بستنی وانیلی یا ژلاتو درست می شود. اغلب با شکلات تراشیده شده یا آجیل تزیین می شود.

در مورد لیستی از نوشیدنی های خوشمزه صحبت کنید! حالا دیگر هرگز در پیشخوان کافی شاپ گیر نخواهید کرد. ما دوست داریم بشنویم که کدام یک از اینها علاقه شما را برانگیخته است و در عین حال از نوشیدن این لیست خوشمزه لذت ببرید!


اکنون که تفاوت بین کاپوچینو و فراپه را می دانید، می دانید که در کافه محلی چه چیزی سفارش دهید. و اگر می خواهید شروع به ساختن دمنوش های خوشمزه خود در خانه کنید، ما نیز می توانیم در این مورد کمک کنیم!



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر