بیسکویت شکلاتی کره بادام زمینی – ترکیب جامع


کیک شکلاتی با کره بادام زمینی

آیا کسی گفته است دستور کیک شکلاتی شکلات کره بادام زمینی؟ آره! کتری را روی مردم بگذارید چون اینجاست!

این بیسکویت های کثیف (نه ترد) و کاملاً خوشمزه با کره بادام زمینی فاقد گلوتن و پر از خواص هستند. آنها را (یا چیز دیگری) بسازید.

در حال حاضر توصیه من برای کره بادام زمینی همیشه 100 درصد بادام زمینی است – هیچکدام از شکر و روغنهای گیاهی اضافه نشده ، خوب؟ این کوکی ها کاملاً پروتئینی هستند و اگرچه در حد متوسط ​​بیشترین لذت را برده اند ، امیدوارم آنها را انتخاب کنید چرخش عالی در جای شما!

او 12 کوکی درست می کند.

100 گرم آرد بادام
100 گرم شکر نارگیل
250 گرم کره بادام زمینی (برای این دستور غذا ترد باشید)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
30 گرم آرد ساده بدون گلوتن
2 عدد تخم مرغ
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
80 گرم چیپس شکلات تلخ

کیک شکلاتی با کره بادام زمینی

روش:

فر را روی 180 *تنظیم کنید.

یک ورق پخت را با کاغذ پخت می چینیم.

در یک کاسه بزرگ ، همه مواد را مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. مخلوط را حدود 10 دقیقه در یخچال قرار دهید – تا زمانی که فر گرم شود.

12 توپ از خمیر تشکیل شده و روی سینی فشرده می شود. به مدت 10 دقیقه بپزید.

بگذارید خنک شود.

لذت بردن!

Ps ؛ اینها کثیف هستند (ترد نیستند) بنابراین آنها را در یخچال نگه می دارم تا جویدنی بیشتری پیدا کنند.

آیا از کوکی الهام بیشتری می خواهید؟ این کوکی های عسلی تاهینی بادام زمینی یا این کوکی های افرا ، پرتقال و خشخاش چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید