بیسکویت شکلاتی ماجراجویانه بدون آرد-امی لونگارد


عناصر:

3 عدد موز له شده
2 فنجان جو دوسر (من از جو دوسر استفاده کردم ، اما جو دوسر سریع کار می کند)
1 فنجان کره بادام زمینی طبیعی یا ترد (1/2 فنجان PB و 1/2 فنجان tahini ، یا 1 فنجان آجیل دیگر یا کره دانه به انتخاب شما)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان نارگیل خرد شده
3 قاشق غذاخوری شربت افرا
چیپس شکلات تلخ بدون شیر (به اندازه یا مقدار کمی که می خواهید)
نمک دریا (فقط چند عدد چیپس برای دستور غذا یا روی آن بپاشید)

جهت ها:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ پخت یا روکش سیلیکونی بپوشانید.

همه مواد را مخلوط کنید. شما می توانید مواد را اضافه یا حذف کرده و / یا کره بادام زمینی را به آجیل یا کره دانه یا مخلوط دلخواه مغز کره یا دانه تغییر دهید (لطفاً توجه داشته باشید که اگر از کره جایگزین مانند tahini استفاده می کنید ، باید آن را تغییر دهید. شیرینی با کمی شربت افرا یا چیپس شکلات اضافی). عکس بالا نشان می دهد که من تخمه کدو اضافه کردم. دانه های چیا و دارچین را نیز مخلوط کردم. زمان های دیگر این دستور را با افزودن کتان ، کنف ، گردو و / یا کشمش درست کردم. خلاق بودن! مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید زیرا این دستور کوکی سنتی شما نیست و بسیار بخشنده است.

پس از مخلوط کردن کامل مواد ، خمیر را مزه کنید تا مطمئن شوید طعم خوبی دارد ، سپس اندازه یکنواخت گلوله درست کنید (معمولاً من حدود 20-24 کوکی می گیرم زیرا من آنها را در طرف کوچکتر نگه می دارم) و روی ورقه پخت قرار دهید. با چنگال یا دست کمی آنها را صاف کنید. بشقاب را به فر منتقل کنید. به مدت 16-18 دقیقه بپزید. این کوکی ها واقعا منبسط یا پف نمی کنند ، اما در قسمت پایینی کمی ترد می شوند.

پس از سرد شدن ، می توان آن را به مدت یک هفته در دمای اتاق در ظرفی که هوا را بسته نمی کند یا چند ماه در فریزر نگهداری کرد. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید