بمب های پیتزا قلع مافین + منوی هفتگی – RD RD


آخر هفته روز کاری آمد و رفت و شما رسماً احساس می کنید تابستان به پایان رسیده است. اینجا در ناحیه ما ، فردا مدرسه شروع می شود ، بنابراین روز کاری من صرف تلاش برای شروع مدرسه شد – برچسب زدن به وسایل مدرسه ، گذاشتن برچسب اتوبوس روی کوله پشتی هایم و انجام دسته جمعی کارهای تابستانی در آخرین روز تابستان.

البته ، هرکسی که همان روز مدرسه را شروع کند ، کمی باهوش و مرتب خواهد بود ، بنابراین شی فردا ساعت 13 شروع می کند.خیابان درجه ، در حالی که پایپر این هفته در روزهای چهارشنبه و جمعه به تدریج وارد کلاس پیش از K می شود ، چهارشنبه روز تولد او خواهد بود 🙂 چه دختر خوش شانس که اولین روز مدرسه خود را سپری کرد ، تولد اوست! همچنین غذاهای تولدمان را بسته بندی و آماده کردیم.

قبل از تمرین بزرگسالان امروز ، می توانیم قایق سواری کنیم ، دیروز و عصر استخر را گسترش دهیم و بازی کنیم. با این وجود ، گاهی اوقات هوا کاملاً پاییزی بود ، مخصوصاً عصرها و صبح ها.

شنبه شب ، ما از یک بازی فوتبال عصرگاهی در صفحه نمایش بزرگ در زیرزمین لذت بردیم ، با آبجو ، تنقلات و سگ مخفی شدیم. پس از بیدار ماندن قبل از خواب ، ما از شکست ایلینی در برابر UTSA عصبانی شدیم – ugggh. اما هنوز هم لذت بردن از فوتبال زنده عصرگاهی در عصرها بسیار خوب است. اگر شما یک تیم همیشه در حال جنگ مانند ایلینی هستید ، زمان های ابتدایی کمیاب هستند

در اوایل روز زمان جدی را در آشپزخانه گذراندم. من مخلوطی از شوید و ترش chex (نه شبیه وبلاگ ، اما خوب!) ، تکرار کوکی های بادام بادام ، ورودی اولین مسابقه چیلی امسال و این بمب های پیتزا را تهیه کردم. آنها یک روز در رادار من بودند و من می دانستم که خدمه من واقعاً دوست خواهند داشت.

من عاقلانه دستور غذا را دو برابر کردم. آنها خوردند و همه واقعاً از آن لذت بردند. حتی بقیه نمی توانند آخر هفته را تحمل کنند! در حالی که خراب کردن آنها کمی زمان بر است ، اما تلاش آن ارزش دارد. من از عملکرد خوب آنها بسیار خوشحال شدم. آنها برای دوستداران من پیتزا معمولی خواهند بود!

عناصر

  • اسپری آشپزی نچسب

  • 1 پوند خمیر پیتزا آماده در دمای اتاق

  • 1 1/3 فنجان سس مارینارا ، تقسیم شده

  • پنیر موزارلا تازه 6 اونس ، به 12 قطعه برش دهید

  • 24 برش پپرونی بوقلمون ، از وسط نصف کنید

  • 4 قاشق غذاخوری کره ، آب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده

  • 2 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب مافین را با اسپری آشپزی نچسب اسپری کرده و کنار بگذارید.
  2. خمیر را با چاقو به 12 قسمت مساوی برش دهید. ما آن را به شکل یک توپ گرد می کنیم و سپس یک دایره 3-4 اینچی از آن تشکیل می دهیم. 1 قاشق چایخوری مارینارا ، 1/2 اونس پنیر و 4 نصف پپرونی را در وسط قرار دهید.
  3. لبه های دایره را تا کنید و بچسبانید تا یک کره شکل گرفته و مارینارا ، پنیر و پپرونی را در مرکز خمیر محکم کنید. این کار را با سایر مواد تکرار کنید تا 12 بمب پیتزا ایجاد شود.
  4. کره را در یک کاسه کوچک در مایکروویو قرار دهید تا آب شود. پودر سیر را هم بزنید. بمب های پیتزا را داخل کره بغلتانید و در اطلاعات مافین آماده شده قرار دهید.
  5. هر بمب پیتزا را با پارمزان و ادویه های ایتالیایی پر کنید.
  6. به مدت 15-20 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید. قبل از سرو با 1 فنجان ماریناد باقی مانده (گرم شده در مایکروویو) از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

یادداشت

دستور العمل همیشه کمی از Kitchn اصلاح شده است

اطلاعات تغذیه:

بازده: 12
دوز: 1 بمب پیتزا آماده با ماریناد

مقدار در هر وعده:
کالری: 174چربی کل: 7.3 گرمکلسترول: 21 میلی گرمسدیم: 365 میلی گرمکربوهیدرات ها: 19.2 گرمفیبر: 1.0 گرمقند: 1.7 گرمپروتئین: 7.4 گرم

اینجا فصل شادی فوتبال است! با آن از تمام سرگرمی ها لذت ببرید!

منوی هفتگی: 5-9 سپتامبر

  • یکشنبه: شام کنار استخر – آخرین فصل
  • دوشنبه: مرغ کبابی و کدو سبز با سیب زمینی سرخ شده و سالاد
  • سهشنبه: سالاد اسفناج توت و مرغ (+ چوب ماهی برای بچه ها)
  • چهار شنبه: ظروف + کیک ادامامه و شکلات برای دختر تولد!
  • پنج شنبه: رول سالاد تکس مکس

خوب باش،

دیدگاهتان را بنویسید