بلغور جو دو سر بلوبری سالم: فاقد گلوتن


چوب بلغور جو دوسر

میله های بلغور جو دوسر کمی پخته شده که طعم آنها بسیار بهتر از آنهایی است که در فروشگاه خریداری شده اند و برای میان وعده ، دسر یا حتی صبحانه مناسب هستند. چه بگویم ، من عاشق تنقلات همه کاره هستم و بس. آنها هر بار که آنها را درست می کنم به سرعت ناپدید می شوند و فقط دو نفر از ما اینجا زندگی می کنیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. پر از مربا و زغال اخته و بلغور جو دوسر ، طعم آنها بسیار فرسوده تر از آن است که هستند. حداقل مواد ، یک کاسه و در حدود یک ساعت آماده است. این میله های بلغور جو دوسر بلوط لذت خاصی را به ارمغان می آورد.

چوب بلغور جو دوسر

یکی از چیزهایی که من در مورد این چوب های بلغور جو دوسر دوست دارم این است که چقدر متنوع هستند. اگر می خواهید گیاهخوار بمانید ، کره را کنار بگذارید و از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. به علاوه ، البته ، آنها فاقد گلوتن هستند ، فقط مطمئن شوید که از جو دوسر و بلغور جو دوسر بدون گلوتن استفاده می کنید.

عناصر

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به بیکینگ پودر و نمک نیز احتیاج دارید.

جو دوسر / جو دوسر: در صورت نیاز به اطمینان از فاقد گلوتن ، از جو دوسر و جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید. من عاشق مار جو دوسر و بلغور جو دوسر Bob Red Mill هستم.

نارگیل / شکر قهوه ای: با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این چوب بلوبری استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این برش های زغال اخته را گیاهی نگه دارید ، می توانید آنها را با کره گیاهی دلخواه جایگزین کنید.

زغال اخته: زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. اگر از یخ زده استفاده می کنیم ، قبل از آن کمی ذوب می کنیم.

مربای بلوبری: من شخصاً این چوب ها را با مقداری مربای زغال اخته همراه با زغال اخته ترجیح می دهم. مربا قوام بهتری را فراهم می کند و این خرده ها را بی نظم می کند – بله ، لطفا!

آرد ریشه پیکان: مقداری آرد پیکان به غلیظ شدن مخلوط زغال اخته کمک می کند.

مواد تشکیل دهنده

چگونه بسازیم

تهیه این جو دوسر بلوبری سالم نمی تواند آسان تر باشد. تنها چیزی که نیاز دارید مواد ذکر شده در بالا و یک کاسه است.

ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره آب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. با یک کاردک مخلوط کنید تا خرد شود و بین انگشتان خود را به هم فشار دهید.

یک ورقه پخت 8×8 با کاغذ پخت پوشانده شده است. مخلوط جو دوسر را در تابه بریزید و نصف تا سه چهارم فنجان را برای سس بگذارید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دست داخل تابه بریزید.

مخلوط جو دو سر در تابه فشرده می شود

کاسه را با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. با یک کاردک یا قاشق مخلوط کنید.

مواد مرطوب در کاسه

مخلوط زغال اخته را روی سطح پوسته بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

پانسمان زغال اخته در بالای پایه ریخته می شود

با انگشتانمان مخلوط جو دوسر باقی مانده را در بالای زغال اخته خرد کنید تا توده ای روی آن باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا کل به طور کامل پوشانده نشود.

در بالا خرد می شود

در فر قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی قهوه ای طلایی شود و مواد پر از حباب شود.

قبل از برداشتن و برش دادن به مدت حدود یک ساعت ، اجازه دهید کاملاً خنک شود.

چوب بلغور جو دوسر

چگونه می توان چوب بلوبری را ذخیره کرد؟

هنگامی که بلغور جو دوسر زغال اخته کاملاً سرد و برش خورد ، می توانید آن را در یک محفظه هوای بسته نگهداری کنید. می توانید آنها را یک یا دو روز روی پیشخوان بگذارید و سپس آنها را در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید.

یخ زدن: می توانید آنها را برای چند ماه در فریزر ذخیره کنید (اگر به مدت طولانی متوقف شوند!). آنها را در یک کیسه پلاستیکی زیپلوک ، در کاغذ روغنی یا در یک ظرف در بسته ، در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپیچید.

چوب بلغور جو دوسر

مبادلات

  • کره: در صورت تمایل از کره گیاهی به جای آن استفاده کنید. روغن نارگیل ممکن است م workثر باشد ، اما ممکن است لازم باشد کمی کمتر از آن استفاده کنید تا روغن آن بیش از حد چرب نشود. من هنوز تمام روغن نارگیل را امتحان نکرده ام ، اما اگر امتحان کردید ، به من اطلاع دهید!
  • بلغور جو دوسر: آن را با آرد دیگری مانند آرد بادام ، آرد جهانی یا آرد جهانی بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل: آن را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری: اگر می خواهید میوه ها را مخلوط کنید از انواع دیگر مربا استفاده کنید. می توانید از آن بگذرید و فقط از تمام بلوبری استفاده کنید ، اگرچه ترجیح می دهم از نوعی مربا در آن استفاده کنم.
  • آرد ریشه پیکان: این را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، این برای اهداف غلیظ است.
چوب بلغور جو دوسر

نکاتی برای تهیه بهترین جو دوسر بلوبری

  • بگذارید میله ها قبل از برش به مربع کاملاً سرد شوند: این به شما کمک می کند تا به درستی به هم بچسبید و به شما امکان می دهد برش های کامل بلغور جو دوسر بلوبری را بدست آورید.
  • از میوه های دیگر استفاده کنید: آن را با گیلاس بدون هسته یا ترجیحاً مخلوطی از زغال اخته و شاه توت امتحان کنید. یا خرده سیب را امتحان کنید!

من این جو دو سر بلوبری را خیلی شیرین یا خیلی شیرده نمی دانم. من می بینم که آنها را بیشتر به عنوان میان وعده دوست دارم ، نه برای صبحانه ، اما شما دوست دارید!

چوب بلغور جو دوسر

دستور العمل های پخت بیشتر

اگر این جو دو سر بلوبری سالم را تهیه می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت آن را در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، امتیاز یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای پیوندی است ، به این معنی که من می توانم کمی هزینه کمی دریافت کنم بدون هیچ هزینه اضافی. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

جمی بلوبری زبرید

این چوب های بلغور جو دوسر بلوطی با مربا ، تنقلات کاملی هستند ، بعلاوه فقط در یک کاسه درست می شوند و در یک ساعت آماده می شوند.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 177 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  2. جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک کاردک ، مخلوط کنید تا ترد شود و بین انگشتان خود را به هم فشار دهید.

  3. یک ورقه پخت 8×8 با کاغذ پخت پوشانده شده است. مخلوط جو دوسر را در تابه بریزید و نصف تا سه چهارم فنجان را برای سس بگذارید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دست داخل تابه بریزید.

  4. کاسه را کمی با جو دوسر با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل را اضافه کنید. با یک کاردک یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط قره قاط را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

  6. با انگشتانمان مخلوط جو دوسر باقی مانده را در بالای زغال اخته خرد کنید تا توده ای روی آن باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا کل به طور کامل پوشانده نشود.

  7. در فر قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی قهوه ای طلایی شود و مواد پر از حباب شود. قبل از برداشتن و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش به مدت حداقل یک ساعت ، این باید خنک شود.



دیدگاهتان را بنویسید