ایده های آسان وعده غذایی تابستانی – Osinga Nutrition


تابستان زمان بسیار شادی است ، به ویژه در این جهان. تابستان امسال نیز تا به حال داغ به نظر می رسد – بنابراین هنگام آشپزی در حالی که وسایل اتاق را گرم می کنند ، زمان زیادی را در آشپزخانه نمی گذرانید.

به همین دلیل امروز من غذاهایی را برای شما می آورم که بیشتر برای تابستان مناسب هستند – آنها به حداقل استفاده از دستگاه نیاز دارند و به سرعت خراب می شوند!

  1. SALAD GALORE – هیچ چیز مانند یک سالاد تازه و ترد تابستان نمی گوید. طعم ها و مزه های بیشتری را کشف کنید و از این غذای بدون حرارت لذت ببرید!
  2. فریز کردن غذاها – ما عاشق یک آشپزی خوب هستیم ، اما گاهی اوقات نمی خواهیم آن را تمام هفته بخوریم! بنابراین ما غذاهایی را در فریزر جمع آوری کردیم که به مدت یک هفته در مواقعی که زمان پخت نداریم کاملاً کار می کند.
  3. غذاهای آماده – راحت تر از اینکه مواد را شانه کنید و سپس آنها را در یخچال بیاندازید؟ این دقیقاً همان کاری است که من با جو دوسر شبانه انجام می دهم – عالی!
  4. ورق – غذای فر – تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را خرد کرده و روی سینی پخت قرار دهید..و ما به فر می رویم! چی راحت تر؟
  5. سطوح بلند / صافی – دوستان من را هیدراته و تغذیه کنید! من اینها را به صورت دسته ای مخلوط می کنم و حداقل 3 روز خوب می مانند.
  6. FOODY FOOD – همیشه جایی برای این غذاهای سرگرم کننده وجود دارد! آنها باید هر هفته جدا باشند

به ما بگویید کدام دستور را می خواهید امتحان کنید!

پای چوپان با عدس سیب زمینی شیرین

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 50 دقیقه

  • 1 پوند سیب زمینی سفید
  • 1 پوند سیب زمینی های شیرین
  • 3 قاشق سوپخوری کره گیاهی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 پیاز قطعه قطعه شده
  • 3 میخک سیر قطعه قطعه شده
  • 2 فنجان ها سبزیجات منجمد
  • 2 فنجان ها عدس کنسرو شده تخلیه و آبکشی کنید
  • 2 tk آویشن تازه
  • تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید

  • سیب زمینی های بزرگ را پوست گرفته و نصف کنید. در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب پر کنید تا فقط پوشانده شود. روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. روی آن را بپوشانید و به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانی که خیلی راحت از چاقو برداشته شود بپزید.

  • پس از پخت ، آبکش کنید و سپس دوباره در قابلمه بریزید. سیب زمینی پوره شده را له کرده و کره وگان را اضافه کنید. آن را کنار بگذارید ، نادیده بگیرید.

  • روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز و سیر را اضافه کنید تا کمی قهوه ای شود (حدود 5 دقیقه).

  • وقتی سرخ شد ، سبزیجات یخ زده ، 1/4 فنجان آب یا سوپ سبزیجات را به تابه اضافه کنید. حرارت دهید تا سبزیجات منجمد شوند. عدس پخته و آویشن را به مدت 1-2 دقیقه به تابه اضافه کنید تا طعم ها آب شوند. با سیب زمینی له کنید تا کمی خرد شود تا غلیظ شود.

  • ترکیب سبزیجات و عدس را در یک ظرف پخت 2 لیتری کمی چرب شده قرار دهید. روی آن را با سیب زمینی پوره کنید.

  • به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب زمینی ها سرخ شوند ، بپزید.

  • قبل از سرو بگذارید خنک شود.

ماکارونی پخته شده هوموس

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

  • 1 پینت گوجه فرنگی گیلاسی
  • 1 کدو سبز بریده شده
  • 1 حبه های سیر خرد شده
  • 1 فلفل قرمز بریده شده
  • 1/2 جام گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 جام هوموس
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 8 قلیه ماکارونی خشک شده
  • 1 tk پونه کوهی
  • 1 tk ریحان خشک شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس گوجه فرنگی گیلاس ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل قرمز ، گوجه فرنگی خشک و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید و مخلوط کنید.

  • در وسط ظرف پخت یک حفره ایجاد کرده و هوموس را اضافه کنید. هوموس را با ریحان خشک ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده پر کنید و در فر بگذارید تا به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها تاول زده و آبدار شوند بپزند.

  • در همین حین ، خمیر را طبق توضیحات روی بسته بپزید.

  • هنگامی که سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر را به آرامی با چنگال خرد کنید تا تمام آب آنها کاملاً آزاد شود ، سپس هموس را هم بزنید تا سس غلیظ تری به دست آید. خمیر پخته شده را هم بزنید و لذت ببرید.

آب سبز

  • 1 جام اسفناج
  • 1/2 موز منجمد
  • 1/2 انبه منجمد
  • 1 tk آب لیمو
  • 1 جام اب

جو دوسر نارگیلی توت فرنگی

  • 1/2 جام جو دوسر
  • 1/2 جام بادام
  • 1/2 جام ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری چیا ماگ
  • 1 جام توت فرنگی بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل خرد شده

سالاد توفو BBQ

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 1 ست سالاد آماده به دو قسمت تقسیم شده است
  • 8 قلیه توفو
  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 2 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 2 قاشق سوپخوری سس BBQ
  • توفو را به مکعب برش دهید. آنها را به طور مساوی روی یک سطح صاف قرار دهید ، مانند یک تخته برش که با حوله های کاغذی پوشانده شده است یا یک حوله تمیز. یک لایه دستمال کاغذی بپوشانید ، یک ورق پخت را روی آن قرار دهید و سپس کاری سنگین انجام دهید ، مانند یک کتاب بزرگ یا یک ماهیتابه چدنی. 15 دقیقه فشار دهید.

  • در حالی که توفو فشرده می شود ، مجموعه سالاد را بین دو ظرف تقسیم کنید.

  • در یک کاسه فلزی متوسط ​​، نشاسته ذرت ، روغن و سس BBQ را مخلوط کنید. مکعب های فشرده توفو را داخل آن بریزید. می توانید آنها را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه یا در سرخ کن هوا به مدت 13 دقیقه در دمای 390 درجه فارنهایت سرخ کنید.

  • توفو پخته شده را با ست سالاد مخلوط کنید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید