آیا باید فاقد گلوتن باشد؟ – آگاهی از تغذیه



بدون گلوتن یا بدون گلوتنبودن؟ این سوال… (ما به آن پاسخ می دهیم!)

به عنوان متخصصان تغذیه ثبت شده ، اغلب از مشتریان خواسته می شود از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی کنند و اگر چنین است ، چگونه؟

این مقاله به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا باید (یا نه!) رژیم بدون گلوتن را امتحان کنید. و اگر این راه درستی است ، ما لیستی از مواد اولیه و غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید ، و همچنین برخی از جایگزین های بدون گلوتن را ارائه کرده ایم.

اول از همه … گلوتن چیست؟

گلوتن نام متداول پروتئین های موجود در مخلوط گندم ، جو ، چاودار و گندم / چاودار تریتیکاله است.

گلوتن به حفظ شکل غذا کمک می کند و به عنوان چسبی که غذا را در کنار هم نگه می دارد عمل می کند – حتی برخی از موارد غیر منتظره ای که در زیر مرور می کنیم!

برای نشان دادن این موضوع ، ما از نمونه کلاسیک نان استفاده می کنیم.

گلوتن بافت و بافت نان را تأمین می کند. این یک چسب است که کیفیت کشش را ارائه می دهد (به خمیر پیتزای خام فکر کنید).

در محصول بدون گلوتن ، ضخیم کننده های دیگر مانند صمغ زانتان ، صمغ گوار به جای گلوتن برای حفظ ساختار اضافه می شوند. بدون این جایگزینی ها ، غذا فقط سقوط می کند. بیایید با 3 موقعیت شروع کنیم که GF کاملاً توجیه می شود:

3 دلیل برای اینکه باید بدون گلوتن باشید

  1. در صورت تشخیص حساسیت به گلوتن

در افراد مبتلا به چنین بیماری خود ایمنی ، حتی مقادیر کم گلوتن سیستم ایمنی را برای حمله به روده کوچک تحریک می کند و آسیب های زیادی را به دنبال دارد. اضافه کار ، روده کوچک توانایی خود در جذب مواد مغذی حیاتی را از دست می دهد ، که می تواند منجر به کمبودهای شدید تغذیه ای شود.

به عنوان مثال ، اگر سیستم گوارش قادر به جذب آهن نباشد ، فرد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است دچار کم خونی فقر آهن شده و خستگی را تجربه کند.

بسیاری از افراد مبتلا به بیماری سلیاک عوارض جانبی ناخواسته ای مانند اسهال ، کاهش وزن ناخواسته ، نفخ ، یبوست و نفخ را نیز تجربه می کنند.

اتخاذ یک رژیم غذایی دقیق و بدون گلوتن یک درمان برای بیماری سلیاک است.

2. از حساسیت مشکوک به گلوتن رنج می برد

اگر بعد از خوردن وعده های غذایی حاوی گلوتن احساس نفخ کمتر شدید اما قابل توجه ، ناراحتی ، نفخ و / یا یبوست داشته باشید ، ممکن است حساس باشید.

بهترین راه برای فهمیدن؟ مظنون را بردارید. حذف گلوتن به مدت 6 هفته و امتحان کردن آن ضرری ندارد.

با این حال ، اتخاذ رژیم بدون گلوتن نباید جایگزین تشخیص باشد.

3. هرپتی فرم از درماتیت رنج می برد

درماتیت هرپتی فرم (DH) نوعی بیماری سلیاک است که باعث می شود سیستم ایمنی بدن به جای روده کوچک به پوست حمله کند.

به دلیل عدم تحمل گلوتن ، به عنوان یک بثورات خارش دار مزمن ، توده ای و حتی دردناک ظاهر می شود.

پس از تشخیص ، پیروی از رژیم بدون گلوتن می تواند تسکین دهنده باشد.

در مورد هاشیوموتوس یا سلامت تیروئید چطور؟

به سختی می توان گفت که آیا رژیم غذایی بدون گلوتن می تواند یک درمان درمانی برای بیماری تیروئید باشد. برخی از مطالعات کوچک (مانند این) مزایای رژیم فاقد گلوتن را برای زنان مبتلا به بیماری خود ایمنی تیروئید نشان می دهند اما آنها را نشان نمی دهند.

اگر حساسیت به گلوتن دارید ، می تواند باعث التهاب در مخاط روده شود و جذب داروهای تیروئید را کاهش دهد.

همچنین برخی نظریه ها در مورد چگونگی رژیم غذایی بدون گلوتن می تواند باعث واکنش التهابی کمتر و کاهش التهاب غده تیروئید شود.

آنچه به مشتریان می گویم: کاهش گلوتن می تواند به کاهش این التهاب کمک کند ، مانند سایر تغییرات رژیم غذایی. حذف کامل گلوتن به مدت 6 تا 8 هفته ارزش یکبار امتحان را دارد و هیچ آسیبی نمی رساند.

من چند مشتری را دیده ام که با پروتکل بدون گلوتن موفقیت های زیادی کسب کرده اند ، اما در کل از رژیم غذایی سالم و ضد التهابی برای روده پیروی می کنند (یعنی کم قند ، فیبر زیاد ، غنی از امگا 3) به

هنگام پیروی از رژیم حذف ، همکاری نزدیک با یک متخصص تغذیه برای جلوگیری از کمبودها و شناسایی دقیق غذاهای محرک بسیار مهم است.

دلایلی که باعث می شود شما نباید فاقد گلوتن باشید

  1. کاهش وزن

جایگزین بدون گلوتن به طور خودکار به این معنا نیست که سالم تر از نسخه اصلی است.

این بدان معناست که انتقال از Ritz Crackers به ​​نسخه GF به تنهایی تغییر نخواهد کرد اگر سایر مناطق رژیم غذایی تغییر نکندبه

این مناطق دیگر؟ دوزها ، نسبت درشت مغذی ها (پروتئین ، کربوهیدرات ها و چربی ها) ، زمان مواد مغذی ، کیفیت غذا و غیره.

اولین مشاوره خود را با متخصصان تغذیه رزرو کنید. می توانید رژیم غذایی یا رژیم غذایی خود را بررسی کنید تا ببینید برای رسیدن به هدف کاهش وزن کجا باید تغییر کنید ، آیا گلوتن مصرف می کنید یا خیر.

2. سالم تر باشید

باز هم ، بدون گلوتن برای برابر بودن با موارد سالم (مگر اینکه شما مبتلا به بیماری سلیاک باشید).

قهوه ای های بدون گلوتن را می توان با همان مقدار قند و چربی اشباع شده در انواع سنتی ، بدون توجه به بسته بندی زیبا و زیبا ، بارگیری کرد.

قبل از تصمیم گیری در مورد اینکه آیا یک رژیم غذایی سالم و متعادل را در نظر بگیرید یا خیر ، به پنل تغذیه عمومی و مواد تشکیل دهنده آن نگاه کنید.

3. تشخیص خود

آزمایش خون مورد استفاده برای تشخیص بیماری سلیاک بستگی به یافتن آنتی بادی گلوتن در خون دارد. اگر از گلوتن اجتناب کرده اید ، ممکن است آنتی بادی ها در آزمایش خون شما ظاهر نشوند ، که می تواند نتیجه منفی کاذب بدهد!

چرا این یک مشکل است؟ با فرض این که بیماری سلیاک در واقع یک حساسیت صرف است ، “لغزش” های کوچک می تواند باعث آسیب طولانی مدت به روده شود ، که می تواند منجر به مشکلات بعدی مانند اختلالات خود ایمنی ، خستگی شدید ، ناباروری و حتی مشکلات عصبی شود.

بیماران مبتلا به سلیاک باید با پزشک مشورت کنند تا علائم این مشکلات را زیر نظر داشته باشند. بنابراین ابتدا آزمایش خون بدهید – سپس تصمیم آگاهانه بگیرید

مواد حاوی گلوتن

به دنبال کلمات روی برچسب مواد غذایی باشید گندم ، جو و چاوداربه

به دنبال مواد کمتر رایج باشید: دوروم ، مالت / سرکه مالت / شربت مالت / عصاره مالت ، جو دوسر یا سبوس جو دوسر ، مخمر آبجو ، اسپتل (همچنین به عنوان فارو شناخته می شود) ، آرد گراهام ، بلغور و آرد گندم هیدرولیز شده.

گلوتن معمولاً در محصولاتی مانند…

  1. S ،r، ale، lager
  2. نان ها
  3. آبگوشت ، سوپ ، پایه های سوپ
  4. غلات
  5. بیسکویت و بیسکویت
  6. مقداری شکلات ، برخی شکلات ، شیرین بیان
  7. قهوه و چای طعم دار
  8. تقلید از انواع توت بیکن و غذاهای دریایی
  9. داروها (از داروساز خود بپرسید)
  10. ماکارونی
  11. غذاهای فراوری شده
  12. سس سالاد
  13. سوسیس ، سوسیس ، گوشت لذیذ
  14. سس ، ماریناد ، سس
  15. ادویه ها
  16. من درخت بید هستم

اگر از حساسیت خاصی برخوردار هستید ، حتماً گوشتهای تغذیه شده با علف و مرغهایی را که مرتع پرورش می دهند انتخاب کنید ، زیرا روشهای سنتی پرورش دام دامی را تغذیه می کند.

می دانم که ترسناک به نظر می رسد ، اما خبر خوب این است که تقریباً همه غذاها جایگزین فاقد گلوتن دارند (مانند پوسته پیتزا بدون گلوتن یا گل کلم ، اسیدهای آمینه نارگیل به جای سس سویا ، آرد نان ترتیلا ذرت …)

و مقدار زیادی کربوهیدرات طبیعی GF را فراموش نکنیم! سیب زمینی ، کدو تنبل ، محصولات برنج و برنج ، کینوا ، محصولات ذرت و ذرت ، لوبیا ، عدس ، نخود ، میوه ها ، سبزیجات ، کینوا .. به چند مورد اشاره کنید!

مارک های مورد علاقه من بدون گلوتن:

ماکارونی Banza Chickpea یک جایگزین است که از نظر پروتئین و فیبر بیشتر از ماکارونی سنتی یا سنتی GF است! برد – برد. سالاد رشته فرنگی تایلندی وگان را امتحان کنید.

Kodiak Cakes ترکیبی از پنکیک / وافل بدون پروتئین و گلوتن و یک فنجان فلپ جک ارائه می دهد.

KIND حاوی گلوله و چوب با گردو و دانه های پف کرده (برنج قهوه ای ، کینوا ، آمارانت و ارزن) است ، بنابراین آنها به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند.

مارک هایی که با طیف وسیعی از محصولات می بینم عبارتند از Simple Mills ، Enjoy Life Foods ، Hippeas ، MadeGood ، Sweet ، Lorens و Udis.

آیا به نظر شما این مقاله مفید است؟ (یا نسخه قابل شنیدن) را با یک دوست کنجکاو گلوتن یا در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. حتماً ما را در diet.awareness @ Instagram در اینستاگرام نشانک کنید!

کیت ریچاردسون یک متخصص تغذیه در اورلاندو ، فلوریدا است. او در یک تمرین خصوصی ، آگاهی از تغذیه ، شریک است ، جایی که او به رژیم های ناامید یویو کمک می کند تا با آموزش تغذیه 1: 1 به اهداف سلامتی خود برسند. میزبان مشترک پادکست آگاهی از تغذیه.



دیدگاهتان را بنویسید