آلو هابانرو سالسا – Marisa Moore Nutrition


با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل ساده کنسرو تابستانی آشنا شوید! این دستور سالسا آلو هانبرو محصولات برتر تابستانی را به روشی شیرین و تند ترکیب می کند. با ماهی ، مرغ به عنوان غذای اصلی یا به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد تند سرو کنید.

3 بطری سالسا با آلو.  habaneros و چیپس در یک کاسه آبی

این ورودی توسط سازندگان Left تأیید شدل® محصولات کنسرو شده خانگی. *

این شیرین قابض ، میوه ای و تند ، این آلو هانبارو سالسا بهترین میوه های فصل تابستان را گرد هم آورده است. این دستور العمل ساده کنسرو شده تابستانی که از آلو تازه ، گوجه فرنگی و فلفل تند هانابرو تهیه شده است ، سالسای مناسبی است تا از طعم تابستان در حال حاضر و فراتر از آن لذت ببرید.

شاید تعجب کنید که چقدر آسان است که تهیه کنید و ممکن است سالسای شخصی خود را داشته باشید! چند مرحله وجود دارد ، اما فقط چند مورد. بنابراین بیایید شروع کنیم.

شما نیاز خواهید داشت

آلو قرمز یا سیاه
گوجه فرنگی آلو
پیاز بنفش
فلفل هابانرو
نمک
دانه های گشنیز را آسیاب کنید
آب لیمو بطری شده
تکیلا (اختیاری)
4 (16 اونس) توپ® کوزه های پینت
ماهی تابه یا قابلمه ای برای پخت سالسا
توپ® کنسرو حمام آب یا یک قابلمه بزرگ و عمیق با درب و پایه
بالابر شیشه ای و کنترل فضای سر
ملحفه های آشپزخانه را تمیز کنید

کوزه های توپ دار با یک کاسه آلو ، نمک ، هابانرو ، آب لیمو بطری شده و گشنیز آسیاب شده

این دستور العمل شامل چند مرحله است ، اما در واقع جمع آوری آن آسان و سریع است. من دستور العمل کامل و مفصل را در زیر لیست کرده ام ، اما می خواهم توجه را به مهمترین مراحل جلب کنم.

پس از شستن محصول ، گوجه فرنگی ها آماده شده و در فر داغ قرار می گیرند.

گوجه فرنگی ها را کمی تفت دهید

این یک دستور عالی برای استفاده از گوجه فرنگی تازه در باغ است.

اگرچه برخی از دستور العمل های سالسا می گویند گوجه فرنگی برای تهیه باید سرخ شود ، اما ما این کار را چندان پیش نمی بریم.

هدف در اینجا این است که به راحتی گوجه فرنگی ها را بپزید ، طعم گوجه فرنگی های تابستانی را متمرکز کنید ، و ما به راحتی می توانیم پوست آن را جدا کنیم.

گوجه فرنگی های حلقوی شده و نصف شده را با طرف بریده آنها روی یک ورقه پخت قرار دهید. کباب کردن هنگامی که برای درمان به اندازه کافی سرد شد ، پوست گوجه فرنگی را به آرامی برداشته و گوجه فرنگی ها را خرد کنید.

نکته: برای قوام ، گوجه فرنگی و آلو را تقریباً به یک اندازه خرد کنید.

گوجه فرنگی بو داده روی پوست

از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید

فصل آلو از تابستان تا اوایل پاییز ادامه دارد. اینها شیرین ترین آنها در فصل بعد هستند ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای انتخاب برخی از آنها است. در حال حاضر زمان مناسبی است که آلوهای خود را برای فروش در این بازار مواد غذایی محلی بفروشید و بطری کنید.

در این دستور می توانید از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید. آلو سیاه رنگ غنی تری می بخشد. هر دو طعم شیرین و قابض دارند.

آلوها را حتما بشویید. آلوها حفره دار شده و تقریباً به اندازه گوجه فرنگی های خرد شده خرد می شوند.

کنسرو سالسا خانگی

وقتی گوجه فرنگی ، آلو ، پیاز و فلفل هانابرو خرد شد ، زمان پخت آن فرا رسیده است ، سپس سالسا می تواند بیاید!

گوجه فرنگی مایعات زیادی آزاد می کند. اما در این دستور غذا از آب لیمو و تکیلا اختیاری نیز استفاده می شود. آب لیمو مهم است.

حتما آب لیمو را در بطری بخرید به طوری که سالسا دارای اسیدیته ثابت باشد. از آبلیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

قابلمه آشپزی با آلو خرد شده ، گوجه فرنگی و پیاز قرمز

برای نکات بیشتر ، حتماً این سوالات متداول درباره حفاظت از خانه را بررسی کنید.

یادآور: پس از اتمام پردازش ، مطمئن شوید که لیوان های داغ را روی یک حوله قرار دهید. کوزه ها را حداقل یک اینچ از یکدیگر قرار دهید تا فضای کافی برای خنک شدن مناسب آنها فراهم شود. بگذارید شیشه ها به مدت 12-24 ساعت بمانند.

برای مشاهده دستور کامل و نکات بیشتر به پایین بروید.

کوزه های سالسا روی یک حوله سفید

حرارت را تنظیم کنید

این دستور سالسا انعطاف پذیری کمی دارد. بسته به میزان تندی که می خواهید ، می توانید از 2-3 حبانرو برای این دستور غذا استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که فلفل نیز می تواند طیف وسیعی داشته باشد. برخی از آنها گرمتر از دیگران خواهند بود – حتی در همان دسته.

با حذف دانه ها و دنده های هانابرو می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید. من برای اولین دوز سالسا در دو حبانرو نگه داشتم ، اما دفعه بعد احتمالاً آن را به سه افزایش می دهم.

نکته: هنگام خرد کردن فلفل هانابرو از دستکش استفاده کنید. روغن فلفل تند به انگشتان شما می چسبد و به راحتی شسته نمی شود – حتی با آب و صابون.

در مورد فلفل هانابرو در مقیاس ملایم و بسیار داغ ، فلفل هانابرو تنها یک عدد از بالا پایین است. Habaneros بسیار گرم است.

این فلفل قرمز یا نارنجی می تواند 100 برابر گرمتر از فلفل هالاپنو باشد و فوراً ادویه و طعم را به هر غذایی اضافه می کند.

فلفل هابانرو در سوپرمارکت های محلی در اکثر شهرهای بزرگ بسیار آسان است. همچنین می توانید آنها را در یک خواربارفروشی کارائیب یا بازار کشاورزی بین المللی پیدا کنید.

قرار دادن فلفل در باغ بسیار آسان است ، بنابراین می توانید آنها را حتی در باغ خود پرورش دهید.

یک قوطی سالسا را ​​با یک قاشق ، کنار فلفل و آلو باز کنید

ارائه ایده ها

این سالسای هلو هلو با انواع غذاها به خوبی ترکیب می شود.

من فقط عاشق چیپس تورتیلا هستم. ترد نمک سالسای شیرین و میوه ای با تعادل طعم عالی و یکی از تنقلات جدید مورد علاقه من!

اما راه های زیادی برای لذت بردن از این سالسا وجود دارد.

  • روی ماهی کبابی ، غذاهای مرغ یا گوشت خوک بریزید.
  • طعم میوه ای به همبرگر یا بسته بندی بوقلمون اضافه کنید.
  • یک سس شیرین و تند به سبزیجات یا ماهی تابه اضافه کنید.

برای کباب بعدی خود یک بطری سالسا بیاورید یا شب بیرون دختر را باز کنید. در کاسه ای بریزید و با چیپس چنار یا تورتیلا ، ورقه های خیار تازه و سس جیکاما سرو کنید.

کوزه سالسا را ​​با تورتیلا باز کنید

اگر ترکیب گوجه فرنگی آلو برای شما مناسب نیست ، این غذای سبک تر و شیرین آناناس Jalapeno Relish را امتحان کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

آلو هابانرو سالسا

با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل ساده کنسرو تابستانی آشنا شوید! با ماهی ، مرغ به عنوان غذای اصلی یا به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد تند سرو کنید.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت20 دقیقه

زمان خنک کننده12 ساعت ها

تمام وقت12 ساعت ها 50 دقیقه

دوره: پیش غذا ، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور غذای کنسرو شده خانگی

خدمات: 4 کوزه های 16 اونسی (پینت)

کالری: 14کیلوکالری

عناصر

  • 2 . گوجه فرنگی ، بدون هسته و نصف
  • 3 . آلوهای جامد رسیده ، بدون هسته و برش خورده
  • 1 پیاز متوسط ​​، خرد شده ، حدود 1 فنجان
  • 2 حبه سیر ، چرخ کرده
  • 2 قاشق سوپخوری تکیلا (اختیاری)
  • جام بطری آب لیمو
  • 1 tk نمک
  • 2 tk دانه گشنیز ، بو داده و خرد شده (یا 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده)
  • 2-3 habaneros ، چرخ کرده

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و روی ورقه پخت قرار دهید و قسمت برش آنها به سمت پایین باشد. 20 دقیقه بپزید ، سپس گوجه فرنگی را برگردانید و 10 دقیقه دیگر بپزید. بگذارید خنک شود. پوست را به سمت پایین بکشید و آن را درشت برش دهید.

  • یک مخزن آب جوش آماده کنید. کوزه ها را در آب جوش گرم کنید تا آماده استفاده شوند ، نجوشانید. درپوش را با آب گرم و صابون بشویید و با نوارها کنار بگذارید.

  • گوجه فرنگی ها را با سایر مواد در یک کاسه فولاد ضد زنگ مخلوط کنید. به جوش بیاورید و روی حرارت ملایم بجوشانید ، اغلب بپزید ، هم بزنید ، تا آلوها نرم شوند و سالسا غلیظ شود ، حدود 20 دقیقه.

  • سالسای داغ را درون یک قابلمه داغ بریزید و یک و نیم اینچ از فضای سر باقی بماند. هرگونه حباب هوا را بردارید. لبه تابه را پاک کنید. بطری را به طور متوسط ​​بپوشانید و روی بند بگذارید و آن را محکم با نوک انگشتان خود تراز کنید. بطری را در مخزن آب جوش قرار دهید. این کار را یکی یکی تکرار کنید تا همه بطری ها پر شوند.

  • کوزه ها را به مدت 20 دقیقه با تنظیم ارتفاع ، پردازش کنید. حرارت را خاموش کنید ، درپوش را بردارید ، بگذارید کوزه ها به مدت 5 دقیقه بمانند. کوزه ها را بردارید و به مدت 12-24 ساعت در یخچال قرار دهید. درپوش ها را از نظر نشتی بررسی کنید. وقتی مرکز فشرده می شود نباید خم شوند.

یادداشت

یادداشت:

  • هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا همه گلدان ها آماده شوند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین در این حالت ، 20 دقیقه پس از شروع به جوش آمدن آب در کوزه.

تغذیه

کالری: 14کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 3گرم | پروتئین: 1گرم | چربی: 1گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | چربی های غیر اشباع: 1گرم | چربی اشباع شده: 1گرم | سدیم: 37میلی گرم | پتاسیم: 73میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 3گرم | ویتامین A: 195IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 4میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

* افشاگری: این یک ورودی حمایتی است که بخشی از مشارکت با Newell Brands Fresh Preservation Division است. بطری ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه شد. تمام افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید